Een afspraak nodig? Contacteer ons!

De praktijk


Luc Schelfhout

Dierenarts Luc Schelfhout ging in 1980 van start als dierenarts te Gijzegem bij Aalst. De voorliefde voor honden en katten deed de praktijk al snel evolueren in de richting van de kleine huisdieren. De jarenlange ervaring en opgedane kennis, samen met regelmatige bijscholing en goede service voor de klanten, liggen aan de basis van de alom bekende hedendaagse praktijk voor kleine huisdieren die aan uitbreiding toe was, onder de vorm bvba DAP Radius.


Jody Veldeman

Dierenarts Jody Veldeman behaalde haar diploma in 2008. Zij kreeg de unieke gelegenheid een jaar aan de slag te gaan als intern van de dienst kleine huisdieren aan de faculteit diergeneeskunde in Merelbeke. In die periode kreeg zij de kans om haar kennis op gebied van inwendige geneeskunde en spoedgevallen, anesthesie, radiologie en chirurgie sterk uit te breiden. In 2009 vervoegde zij de praktijk te Gijzegem. Haar opgedane ervaring en recente kennis gaven een nieuwe impuls aan de bestaande praktijk, die een paar jaar later aanleiding gaf tot het ontstaan van bvba DAP Radius. Als team trachten zij zoveel mogelijk beschikbaar te zijn en up to date te blijven om de tevredenheid van hun klanten en patiënten te garanderen.


Daisy Schollaert

Dierenarts Daisy Schollaert is het team komen versterken in april 2017. Ze is afgestudeerd als dierenarts kleine huisdieren in 2016 met onderscheiding. Met haar enthousiasme, liefde voor dieren en leergierigheid is zij een belangrijke aanwinst in het Radius-team.

Heeft u vragen?

Bel ons of kom eens langs:

Neerhoflaan 20, 9308 Gijzegem
Tel: 053 78 90 03
info@dapradius.be
BTW BE0835 000 744


Diederik Van Impe

Diederik is verantwoordelijk voor de administratie en is hiervoor ondertussen al een onmisbaar lid van ons team geworden. Als echtgenoot van Jody kende hij al snel het reilen en zeilen van de praktijk. Bijgevolg is ook hij gebeten door de diergeneeskundige microbe, liet hij na 13 jaar zijn job als aandelenhandelaar achterwege en vervoegde hij onze praktijk sinds juni 2017. Tussendoor helpt hij bij de voorbereidingen van de operaties en neemt hij een deel van de zorg van jullie lievelingsdier op zich zodat zij het naar hun zin hebben bij ons in de praktijk.

Marina Goossens

Marina vindt je vooral terug achter de balie, in de chirurgie of hospitalisatie. Ze zorgt er voor de bestelling en aflevering van voeding en medicatie, assisteert bij operaties en verzorgt jullie huisdier tijdens hun verblijf bij ons. Daarnaast waakt ze over de algemene hygiëne, waar wij zelf veel belang aan hechten. Marina heeft een groot hart voor dieren en is van jongs af aan bezig met het houden en verzorgen van allerhande dieren. Met deze ervaring en haar jarenlange tewerkstelling in de zorgsector is zij de geschikte persoon om deze job met veel toewijding te vervullen.

Enkele sfeerbeelden van onze praktijk