Een afspraak nodig? Contacteer ons!

Welkom bij DAP Radius

Dierenartsenpraktijk Radius werd opgericht in 2011 en is ontstaan uit de samenwerking van dierenartsen Luc Schelfhout en Jody Veldeman. De bestaande locatie werd al snel te klein en in 2013 verhuisden we naar de nieuwe locatie op de Neerhoflaan waar een moderne en goed uitgeruste praktijk voor kleine huisdieren werd gestart. Met succes, want al gauw werd ons team versterkt met vijf nieuwe medewerkers: dierenarts Jasmine Kestelijn, dierenarts Kathelijn Vermote, assistent-administratief medewerker Diederik Van Impe, assistenten Marina Goossens en Jordy De Smet helpen ons voortaan om een goede service te waarborgen voor ons trouw kleine huisdieren cliënteel.

Zowel de dieren als hun eigenaars ontvangen we graag met de grootste zorg en elk van ons kent hun dossier. Zo kunnen we steeds continuïteit en een persoonlijke aanpak garanderen. Door op afspraak te werken proberen we jullie bezoek aangenamer te maken en kunnen we tegelijk steeds tijd maken om elk dringend geval met dezelfde toewijding te behandelen.

Honden

Chihuahua of akita, mops of herdershond, bulldog of mastino, Snoepy , Laika of Fons, ALLE honden zijn welkom bij ons!

Katten

Al sluipend en kruipend leven als een kleine tijger, of slapend en gapend door het raam wakend. Sierlijk en galant, soms dominant, maar toch zoooo poeslief en allemaal ONZE hartendief.

Knaagdieren en konijnen

Een kriebelend hamstertje of een schattige cavia, jouw liefste konijn, al is het groot of klein, wij willen er voor hen zijn.

Fretten

Een fret smullend van kleine lekkernijen, spelend in de gang of in zijn hangmatje geborgen, daar willen wij graag voor zorgen.

Onze diensten

Diagnostiek

Een goede vakkennis en stappenplan om tot een diagnose te komen zijn uitermate belangrijk. Onze praktijk is hiervoor goed uitgerust.

Chirurgie

Voor de meest courante operaties kan u bij ons terecht. Veiligheid en professionaliteit primeren! Er is ook een vlotte samenwerking met collega chirurgen voor gespecialiseerde operaties.

Tandheelkunde

Mondhygiëne is ook bij dieren belangrijk! Zowel preventief werken als tijdig problemen oplossen zijn belangrijk.

Inwendige ziekten & cardio

Drinkt uw dier abnormaal veel? Braakt hij of zij dikwijls? Hoor je vaak hoesten? Deze symptomen kunnen aanwijzingen zijn van een onderliggend probleem!

Huidziekten

Huidproblemen komen vaak voor en zijn dikwijls erg onaangenaam. Snel een goede oplossing vinden is bij ons de boodschap.

Digitale radiografie

RX opnamen kunnen ter plaatse snel en correct genomen worden met de nieuwste technieken.

Orthopedie

Plots manken? Gebroken pootje? Met de nodige kennis, materiaal en professionele RX-opnamen zoeken we naar oorzaak en oplossing.

Hospitalisatie

Bij al onze patiëntjes doet heel het team inspanning om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en hun herstel te bevorderen.

Echografie

Een grondig echografisch onderzoek helpt ons bij het vaststellen van inwendige problemen. Ook bij dracht geeft een echo nuttige info en mooie beeldopnamen.

Oogheelkunde

Vooral honden en katten zien we dikwijls met oogproblemen. Met onze oftalmoscoop en enkele kleine testjes kunnen we de juiste de diagnose stellen.

Inhalatie-anesthesie

Een correcte verdoving is cruciaal. Voor elke patiënt wordt een aangepaste anesthesie overwogen voor een minimaal risico.

Voedingsadvies

Een goede voedingstoestand en aangepaste voeding zijn belangrijk voor de gezondheid van elk dier. U kan steeds bij ons terecht voor advies.

Blog

14 juni 2022

Geniet (opnieuw) van een wandeling met jouw hond. We hebben voor jullie het perfecte harnas gevonden!

Neemt jouw hond de leiding tijdens de wandeling? Of doet hij het liever alleen en is hij een echte ontsnappingskoning? Misschien gaat jouw hond minder graag […]
14 juni 2022

Nieuwe gezichten tijdens de zomermaanden

Je gelooft het misschien niet, maar het is echt waar. Soms nemen we bij Radius ook eens verlof. De deuren sluiten doen we echter niet. De […]
14 juni 2022

Radius powered by boa vets for vets

Sommigen van jullie hadden het misschien al opgemerkt, anderen zien het nu voor de eerste keer, maar het boa-logo vult onze nieuwe site mooi aan. Sinds […]

Dierenartspraktijk gespecialiseerd in kleine huisdieren

Nood aan een dierenarts? Aalst is je thuisbasis? DAP Radius is gespecialiseerd in kleine huisdieren. Bij DAP Radius kan je terecht voor onderzoek en behandeling van je hond, kat, fret, knaagdier of konijn. Iedere patiënt wordt met dezelfde toewijding ontvangen. Iedereen in het team is op de hoogte van het dossier van je trouwe vriend. Zo kunnen wij steeds voor een persoonlijke aanpak zorgen.

Onderzoek en behandeling op maat door DAP Radius

Voor al deze trouwe kleine huisdieren bieden wij verschillende diensten aan. Vakkennis en een doordacht stappenplan zijn essentieel om een correcte diagnose te kunnen stellen. Ook voor hoogdringende operaties kan je bij ons aankloppen. Dankzij een nauwe samenwerking met onze collega-chirurgen zijn wij in staat om gespecialiseerde operaties uit te voeren, zodat je huisdier steeds de beste zorg krijgt. Mondhygiëne is ook bij dieren uiterst belangrijk. Daarom lossen wij zowel preventief al tijdig problemen op. Kampt je lievelingsdier met speciale symptomen, zoals regelmatig braken of vaak hoesten? Wij gaan op zoek naar de mogelijke onderliggende problemen. Huidproblemen zijn veelvoorkomend en zorgen vaak voor irritatie. Hiervoor gaan wij op zoek naar de beste oplossing. Digitale radiografie kan bij ons onmiddellijk ter plaatse genomen worden dankzij de nieuwste technieken. Ook orthopedie behoort tot ons dienstenpakket. Heeft je huisdier een gebroken pootje of begint hij plotseling te manken? Ons team gaat aan de slag om de oorzaak op te sporen en te zoeken naar een oplossing. Na zo’n ingreep is het natuurlijk belangrijk dat je huisdier zo goed mogelijk herstelt. Daarom staat heel ons team paraat om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Voor het correct vaststellen van inwendige problemen doen wij beroep op echografie. Heeft je trouwe viervoeter last van oogproblemen? Met onze oftalmoscoop en door enkele testjes uit te voeren kunnen we tot een correcte diagnose komen. De verdoving is een zeer cruciaal aspect. Er wordt een aangepaste anesthesie overwogen voor iedere patiënt, om zo het risico te minimaliseren. Aangepaste voeding is uitermate belangrijk voor de gezondheid van je huisdier. Voor advies op maat kan je steeds bij ons terecht. Bij DAP Radius kan je ook eenvoudig aangepaste dierenvoeding bestellen. Wat hebben wij nodig? De gegevens van de eigenaar, de gegevens van het huisdier en je voorkeur: hondenvoer, kattenvoer of beide. Je kan dan de voeding ophalen in onze praktijk of thuis laten bezorgen. Wij bezorgen in Dendermonde, Wieze en Aalst. Dierenarts Radius staat voor je klaar!

Contacteer DAP Radius

Op zoek naar een dierenarts? Aalst is je vertrouwde omgeving? Maak vrijblijvend een afspraak met DAP Radius en wij zorgen dat je huisdier weer snel de oude is. Of wens je gewoon meer info? Stel dan gerust je vraag en wij beantwoorden deze zo vlug mogelijk.