Een afspraak nodig? Contacteer ons!

Music for life, Vets for life – help ons vzw Noah te steunen!

Konijntjes en hun baasjes, opgelet voor RHD type 2!
10 mei 2017
Krijgt mijn hond ook een chocolaatje van de Sint?
21 november 2017

Met de “warmste week, music for life” probeert Studio Brussel geld in te zamelen voor meer dan 1000 goede doelen. Deze worden jaarlijks nauwkeurig uitgekozen, en dit jaar maakt vzw Noah uit Wieze deel uit van hun actie. Graag willen wij ons steentje bijdragen!

Als dierenarts zijn we dagelijks bezig met dierenwelzijn en laat dierenleed ons niet onberoerd. Ook bij de allerkleinsten uit ons huisdierenrijk komt verwaarlozing jammer genoeg voor, en meer dan we denken. Dankzij het team van vzw Noah wordt ook aan deze diertjes extra aandacht besteed. Een zware en tijdrovende hobby die zij met twee personen weten te handhaven.

Ontelbare fretten, chinchilla’s, cavia’s, konijnen en ondertussen ook al vele katjes hebben een warme thuis gekregen bij Veerle en Tim. Waar ze eerder gebrek hadden aan verzorging of achtergelaten zijn, komen ze bij Noah terecht op een plaats waar met veel liefde voor hen gezorgd wordt, ze hebben er de meest knusse slaapplaats en geschikte voeding, alsook medische zorgen als die nodig zijn. Geregeld komen zij bij ons over de vloer met een ziek diertje of voor preventieve zorgen als dat het welzijn van het dier kan verbeteren.

Het is niet evident dit alles te verwezenlijken met hun tweetjes, het vergt veel tijd, geduld en financiële middelen. Als hun dierenarts beseffen we dit maar al te goed en is de warmste week een extra gelegenheid om hen te feliciteren voor al het werk dat zij verrichten.

Met het hele Radius-team hopen wij met onze warme actie een steentje bij te dragen, hopelijk met wat steun van jullie!

Onze actie houdt in dat we een bijdrage leveren voor elke consultatie die we doen tussen 1/11 en 24/12. Voor wie wenst hebben we gadgets (halsbanden, sleutelhangers, speeltjes, hangertjes, eetbakken, poepzakjes…) klaar staan waarvan de opbrengst integraal naar Noah gaat, of spaarpotten voor wie een extra centje wil bijdragen!

Alvast dikke merci voor iedereen die reeds een bijdrage leverde of dat nog zal doen!!

Comments are closed.