Een afspraak nodig? Contacteer ons!

Vets for life – steun vzw Noah!

Maart als maand van de tandhygiëne
27 februari 2018
Help! Mijn huisdier kan niet tijdig gevaccineerd worden door de maatregelen tegen het corona-virus. Wat kan ik doen?
10 april 2020

Met de “warmste week, music for life” probeert Studio Brussel geld in te zamelen voor meer dan 1000 goede doelen. Deze worden jaarlijks nauwkeurig uitgekozen, en ook dit jaar maakt vzw Noah uit Wieze deel uit van hun actie. Graag willen wij ons steentje bijdragen!

Als dierenarts zijn we dagelijks bezig met dierenwelzijn en laat dierenleed ons niet onberoerd. Ook bij de allerkleinsten uit ons huisdierenrijk komt verwaarlozing jammer genoeg voor, en meer dan we denken. Dankzij het team van vzw Noah wordt ook aan deze diertjes extra aandacht besteed. Een zware en tijdrovende hobby die zij met twee personen weten te handhaven.

Ontelbare fretten, chinchilla’s, cavia’s, konijnen en ondertussen ook al vele katjes hebben een warme thuis gekregen bij Veerle en Tim. Waar ze eerder gebrek hadden aan verzorging of achtergelaten zijn, komen ze bij Noah terecht op een plaats waar met veel liefde voor hen gezorgd wordt, ze hebben er de meest knusse slaapplaats en geschikte voeding, alsook medische zorgen als die nodig zijn. Geregeld komen zij bij ons over de vloer met een ziek diertje of voor preventieve zorgen als dat het welzijn van het dier kan verbeteren.

Het is niet evident dit alles te verwezenlijken met hun tweetjes, het vergt veel tijd, geduld en financiële middelen. Als hun dierenarts beseffen we dit maar al te goed en is de warmste week een extra gelegenheid om hen te feliciteren voor al het werk dat zij verrichten.

Met het hele Radius-team hopen wij met onze warme actie een steentje bij te dragen, hopelijk met wat steun van jullie!

Onze actie houdt in dat we onze eigen bijdrage leveren voor elke consultatie die we doen gedurende de maand december.

Zodat onze trouwe klanten ook een bijdrage kunnen leveren staan, voor wie wil, ook spaarpotjes klaar.

Noah krijgt ook te maken met diertjes die verloren zijn. Doordat een chip of herkenning dikwijls niet aanwezig is, is het zeer moeilijk hun thuis terug te vinden.

Daarom voegen we een klein extraatje toe aan onze actie door verkoop van gepersonaliseerde hangertjes voor onze huisdieren. Je kan ze bij ons bestellen aan de balie, via mail of Facebook. Een hangertje kost 8-10-12 EUR afhankelijk van het model, het wordt ook bedrukt met naam, adres of tekst naar keuze. Ze zijn vervaardigd uit kwalitatief materiaal, verzending via de Post is mogelijk mits 0,80EUR bijdrage.

De opbrengst gaat integraal naar vzw Noah. Tegelijk heeft je huisdier er een leuk hebbedingetje bij dat kan dienstdoen als redder in nood, of gewoon als mooi juweeltje.

Alvast dikke merci voor iedereen die reeds een bijdrage leverde of dat nog zal doen!!

Team Radius

Comments are closed.