Een afspraak nodig? Contacteer ons!

Onze diensten

Diagnostiek

Een goede vakkennis en stappenplan om tot een diagnose te komen zijn uitermate belangrijk. Onze praktijk is hiervoor goed uitgerust.

Chirurgie

Voor de meest courante operaties kan u bij ons terecht. Veiligheid en professionaliteit primeren! Er is ook een vlotte samenwerking met collega chirurgen voor gespecialiseerde operaties.

Tandheelkunde

Mondhygiëne is ook bij dieren belangrijk! Zowel preventief werken als tijdig problemen oplossen zijn belangrijk.

Inwendige ziekten & cardio

Drinkt uw dier abnormaal veel? Braakt hij of zij dikwijls? Hoor je vaak hoesten? Deze symptomen kunnen aanwijzingen zijn van een onderliggend probleem!

Huidziekten

Huidproblemen komen vaak voor en zijn dikwijls erg onaangenaam. Snel een goede oplossing vinden is bij ons de boodschap.

Digitale radiografie

RX opnamen kunnen ter plaatse snel en correct genomen worden met de nieuwste technieken.

Orthopedie

Plots manken? Gebroken pootje? Met de nodige kennis, materiaal en professionele RX-opnamen zoeken we naar oorzaak en oplossing.

Hospitalisatie

Bij al onze patiëntjes doet heel het team inspanning om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en hun herstel te bevorderen.

Echografie

Een grondig echografisch onderzoek helpt ons bij het vaststellen van inwendige problemen. Ook bij dracht geeft een echo nuttige info en mooie beeldopnamen.

Oogheelkunde

Vooral honden en katten zien we dikwijls met oogproblemen. Met onze oftalmoscoop en enkele kleine testjes kunnen we de juiste de diagnose stellen.

Inhalatie-anesthesie

Een correcte verdoving is cruciaal. Voor elke patiënt wordt een aangepaste anesthesie overwogen voor een minimaal risico.

Voedingsadvies

Een goede voedingstoestand en aangepaste voeding zijn belangrijk voor de gezondheid van elk dier. U kan steeds bij ons terecht voor advies.