Een afspraak nodig? Contacteer ons!

De praktijk

Dierenartsenpraktijk Radius

Dierenartsenpraktijk Radius is gespecialiseerd in kleine huisdieren. Je kan er terecht voor onderzoek en behandeling van je hond, kat, fret, knaagdier of konijn. Voor al die trouwe kleine huisdieren bieden wij verschillende diensten.

Via preventieve zorg waken wij er mee over dat je dier gezond blijft. En bij problemen stellen we snel de correcte diagnose en verzorgen we de juiste behandeling om je dier weer op de been te helpen. Is een operatie nodig, dan kunnen wij je helpen, of we werken samen met onze collega-chirurgen. Nadien kan je dier in alle rust bij ons herstellen, onder het waakzame oog van onze medewerkers. Bij DAP Radius kan je ook makkelijk dagelijkse en aangepaste dierenvoeding bestellen. Handig, en je bent zeker van een gezonde keuze.

Als praktijk zijn wij aangesloten bij boa - best option for the animal, een beroepsvereniging die garant staat voor kwalitatieve zorg op maat van elk dier.

Maak kennis met ons team

Wij ontvangen dieren en hun baasjes met warmte en toewijding. Ons hele team volgt het dossier van je trouwe vriend op. Zo kun je altijd rekenen op een persoonlijke aanpak.

Welkom in onze praktijk